Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Mario & Sonic ar the Olympic Games Tokyo 2020 (Switch)

Mario & Sonic ar the Olympic Games Tokyo 2020 (Switch)

539,00 NOK 599,00 NOK

Ingen produktomtale

Spill, Nintendo Switch

Modell/varenr.: 11008
Lagerstatus: På fjernlager,1-5 dager
stk.
  • Bli med til de olympiske leker i Tokyo 2020 sammen med favorittkarakterene dine!

    Bli med Mario og Sonic på deres største eventyr hittil i de olympiske leker i Tokyo 2020. Gå for gull når du konkurrerer i actionfylte sportsspill, inkludert helt nye grener som skateboarding, surfing, sportsklatring og karate. Konkurrer med vennene dine i over 30 actionfylte sportsgrener, i både 3D og 2D. Uansett om du er på banen, i bassenget, på vannet eller i ringen, så finnes det en disiplin for deg!

    For alle som liker klassiske grener finnes det bueskyting, gymnastikk, judo, boksing, maraton, fotball, ridning og mye mer. Variasjonen er stor, og visse grener benytter seg av bevegelseskontroll, hvor du kan bruke Joy-Con til å etterligne handlinger som å kaste spyd eller sikte med pil og bue.

    Det finnes mildt sagt et stort utvalg karakterer. Velg mellom Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman og mange andre populære karakterer! Finn den eller de karakterene som passer deg best i jakten på gullmedaljene. Spill sammen opptil fire spillere lokalt og åtte spillere online.

    I spillets historiemodus kan du også reise til de olympiske lekene i Tokyo i 1964 og oppleve ti nostalgiske 2D-grener hvor Mario, Sonic og vennene deres vender tilbake til sine klassiske røtter.

 

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Lanseringsdato: 08. november 2019

Konsoll: Nintendo Switch

 

 

 

PEGI:

TM IOC/TOKYO2020/USOC 36USC220506. Copyright © 2019 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. SONIC THE HEDGEHOG characters ©SEGA.

Produsent Sega
Importør Bergsala

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt