Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Wolfenstein II: The New Colossus (Switch)

Wolfenstein II: The New Colossus (Switch)

409,00 NOK 599,00 NOK

Ingen produktomtale

Spill, Nintendo Switch

Modell/varenr.: 10500
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Kategori: Bytt inn spillene du ikke bruker lenger, og gjør en enda bedre handel :)

Produkt
Pris
Status
Antall
 • Wolfenstein II: The New Colossus fra MachineGames sender deg på et oppdrag for å befri Amerika fra et ondskapsfullt regime. Kun du har våpnene og pågangsmotet til å starte en ny amerikansk revolusjon.

  Start en ny amerikansk revolusjon når som helst og hvor som helst når Wolfenstein II: The New Colossus, vinneren i kategorien «Årets actionspill 2017» under Video Game Awards, lanseres til Nintendo Switch.

  Innta rollen som BJ Blazkowicz og opplev en uforglemmelig, actionfylt historie som vekkes til live av ekstraordinære karakterer. Slå deg sammen med andre frihetskjempere og ta for deg den onde Frau Engel og hæren hennes.

  Kjemp på ikoniske steder som småbyen Roswell i New Mexico, de oversvømte gatene i New Orleans og i et postapokalyptisk Manhattan for å befri det amerikanske folket fra det onde regimets iskalde grep – dette gjøres forresten elegant ved hjelp av Nintendo Switch konsollens unike bevegelseskontroll.

  Kjemp for frihet overalt

  Wolfenstein II: The New Colossus på Nintendo Switch er den eneste måten du kan spille spillet på hvor som helst, så kjemp for frihet hjemme eller på farten!

  Opplev en unik kampanje

  Gjør deg klar for en nervepirrende reise mens du kjemper mot regimets krigsmaskin på amerikansk jord. I rollen som BJ Blazkowicz må du beskytte familie og venner, danne nye allianser og møte demoner fra en vanskelig fortid, samtidig som du samler motstandskreftene for å styrte okkupantene.

Wolfenstein II: The New Colossus

Lanseringsdato: 29. juni 2018

Konsoll: Nintendo Switch

Sjanger: Action, First Person Shooter

PEGI:

Utgiver: Bethesda Game Studios

Utvikler: MachineGames

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger