Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Philips Hue White Ambience Led-lyspærer E27

Philips Hue White Ambience Led-lyspærer E27

449,00 NOK 599,00 NOK

Ingen produktomtale

2stk E27, varmhvit-kjølig hvit-dagslys 

Modell/varenr.: 10732
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.
Gjør hjemmet ditt vakkert med nyanser av hvitt lys. Legg til Philips Hue White Ambiance-lyspære i systemet ditt. Nyanser fra varmhvit til kjølig dagslys hjelper deg å våkne, slappe av, lese, fokusere og få energi.

Teknisk beskrivelse:
• Umiddelbar lyseffekt på 100 % • 2 x E27-lyskilder i nyanser av hvitt (2200–6500 K) • Levetid på opptil 25000 timer • Effekt: 9,5W tilsvarende 60W halogen. • Spenning: 230V • Antall i Hue-pærer i pakken: 2


Funksjonalitet:
Våkne opp og sovne på en naturlig måte Philips Hue hjelper deg med å stå opp akkurat slik du vil, slik at du kan starte dagen kvikk og opplagt. Lysstyrken økes gradvis for å etterligne en soloppgang og hjelper deg med å våkne på en naturlig måte, i stedet for å bli vekket av en vekkerklokke. Få en god start på dagen. Om kvelden kan du roe ned, slappe av og gjøre kroppen klar for en god natts søvn med et avslappende hvitt lys. Skap ønsket stemning med varmhvitt lys til kjølig dagslys Angi den riktige stemningen for ethvert øyeblikk og dekorer hjemmet med varm- eller kaldhvitt lys. Nyt forskjellige typer lys gjennom hele året, det være seg det skarpe hvite lyset som minner deg om en vårbris, det varmhvite lyset fra en sommersol eller iskaldt dagslys om vinteren. Slapp av, les, konsentrer deg, og få energi med lysinnstillinger Lys påvirker humøret og oppførselen vår. Med Philips hue kan du gjøre de daglige rutinene om til fornøyelige øyeblikk. Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kropp og sinn mer energi. Hold fokus med et finjustert klart og hvitt lys, eller len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for å få en perfekt avslutning på dagen. Synkroniser lyset til musikk og filmer Utvid TV-opplevelsen til hele rommet eller synkroniser lyset til favorittmusikken din og se hvordan lyset reagerer på rytmen. Last ned tredjepartsprogrammene og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue. Løft spillopplevelsen til neste nivå. Last ned tredjepartsapper og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue. Smartkontroll, både hjemme og på farten Med Philips Hue iOS og Android-applikasjonene kan du fjernkontrollere lysene uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent. Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

Produktegenskaper:

Bruksegenskaper

 1. Formfaktor: A60
 2. Gruppe: Smarthus
 3. Levetid: 25000 t.

Dimensjonsegenskaper
 1. HxØ: 110x62 mm.

Elektrotekniske egenskaper
 1. Effekt: 9,5W
 2. Lysstyrke: 806 lm.

Generelt
 1. Energiklasse: A+
 2. Protokoll: ZigBee

Konstruksjonsegenskaper
 1. Fargetemperatur: 2200-6500K
 2. Frekvens: 2,4Ghz
 3. Sokkel: E27
 4. Type: Lyspærer

Logistikk/Emballasje
 1. Salgspakning: 1
 2. Enhet: Stykk
 3. Embalasje dimensjoner (LxBxH): 75mm x 140mm x 165mm
 4. Vekt: 0,397 gram
 5. Volum: 1732500 dm3

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere.

Spesifikasjoner

Generelt

Garanti (måneder) 24
Pakket mengde 2 (spesifikasjonene er for enkeltartikler)
Dimmer Ja

 

Lyspære

Type LED-lyspære
Form A60
Sokkeltype E27
Wattforbruk 9.5 W
Belysningsfarge Kjølig dagslys / varmt hvitt lys
Fargetemperatur 2200-6500 K
Lysstyrke 806 lumen
Levetid 25000 timer
Funksjoner Umiddelbart fullt lys, Android-kompatibel, iOS-kompatibel

 

Strømforsyningskrav

Nødvendig spenning AC 220 - 240 V

 

Internet of Things (IoT)

Kompatibel med Internet of Things (IoT) Ja
Kompatibilitet med Internet of Things (IoT) Hub Philps Hue Bridge
Plattform Hue

 

Diverse

Garanti 2 år

 

Størrelser og vekt

Diameter 62 mm
Lengde 110 mm

Miljøparametere

Min. driftstemperatur -10 °C
Maks. Driftstemperatur 45 °C
Produsent Philips
Importør Itegra

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger