Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Xiaomi Mi Ninebot S Balansescooter, Svart

Xiaomi Mi Ninebot S Balansescooter, Svart

4.999,00 NOK

Ingen produktomtale

Elektrisk sparkesykkel, 22km rekkevidde, 16km/t

Modell/varenr.: 10891
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Hver tur er et nytt eventyr

Stig på Ninebot mini og nyt den nyskapende teknologien som driver den fremover. Den leveres med en selvbalanserende mekanisme, beveger seg lett fremover med bare en liten vipping av kroppen din.

Den forenklede kjøreopplevelsen drives av en kombinasjon av avanserte kontrollalgoritmer, presisjonssensorer og prosessorer med høy ytelse. Legg ut på et nytt eventyr og kjør opp til 22 km på en enkelt lading.

- Tar 3 minutter å lære
- 4X Raskere enn å gå
- Klarer 15 ° helning
- 22km Rekkevidde
- LED-fargelys - Lyser automatisk

Xiamo har designet den slik at det skal være så enkelt at du ikke trenger mange timer med trening for å mestre kjøring på Ninebot mini. Bare stig på scooteren og begynt å kjøre som en proff på noen få minutter. Den ergonomiske designen kombinerer mange presisjonssensorer, og fanger kontinuerlig de minste bevegelsene minst 200 ganger i løpet av et sekund, og holder deg balansert hele tiden. Den innovative Leansteer knekontrollstangen lar deg styre enkelt og presist, slik at du kan kjøre med større stabilitet.


Høy-ytelses dobbel motor på 700 watt
Ninebot mini er liten, men er konstruert for å utkonkurrere. Den veier bare 12,8 kg og klarer en toppfart på opptil 16 km / t, noe som er 4 ganger raskere enn vanlig ganghastighet.
Du kan til og med kjøre stigninger på 15 ° under forskjellige veiforhold, uten å ofre sikkerhet og stabilitet.
Forvent styrke og stabilitet bak denne scooteren, drevet av dobbelmotor med en total effekt på 700 watt og øyeblikkelig effekt på 2000 watt.
Den fungerer nesten som en motorsykkel, men forskjellen er at den har lavt støynivå og er lett å vedlikeholde.

Maksimalt dreiemoment: 70Nm


For å sikre din sikkerhet, har vi inkludert et lyssystem som består av automatiske frontlykter og LED-baklykter.
Frontlyktene hjelper til med å lyse veien og lyser opp til en avstand på 5m foran. De to LED-baklyktene er som standard blå.
Den blir rød når du bremser og blir gul når du svinger til venstre eller høyre.

Belysningssystemet er designet for sikkerhet og er uventet visuelt tiltalende også. Tilpass lysarmene dine med over 16 millioner fargealternativer og kombinasjoner.
Når du tråkker på Ninebot mini, føles det nesten som om du tråkker på dansegulvet.

Bluetooth-aktivert, spill den som en enorm radiostyrt bil
Bruk Ninebot mini på to forskjellige måter. Sig på og begynn å kjøre, eller kontrollere med telefonen din via Bluetooth. Snu 360 ° og juster enkelt hastigheten og retningen fra telefonen.
Ninebot mini har en fantastisk rekkevidde på 22 km. Den er utstyrt med et batteri med høy ytelse, 18.650 litiumbatteripakker med stor kapasitet som kontinuerlig tømmer opptil 1200 watt, egnet for lengre reiser.

Denne forlengede batterilevetiden er ikke bare avhengig av selve batteriet, men skyldes også det smarte batterihåndteringssystemet. Den overvåker helsestatusen til hvert batteri i sanntid, sprer belastningen når batterinivået er lavt og sender automatisk advarsel til telefonen din for å sikre at hver kjøretur er trygg. Nå kan du nå lenger, lenger og tryggere med Ninebot mini.

Selvlæringsmekanisme. Bli hekta på å kjøre.Mens du lærer å forbedre kjøreferdighetene dine, lærer Ninebot mini også kontinuerlig å forbedre kjøreopplevelsen din ytterligere. Denne intelligente selvlæringsalgoritmen kombinerer over 10 års kombinert bransjekunnskap fra Ninebot og Segway. Den bruker innebygde presisjonsvekt-, bevegelses-, hastighets-, temperatur- og kraftsensorer for å fange kroppens bevegelser, og bruker denne informasjonen til å produsere en algoritme som passer deg best. Nå kan du kjøre bedre og tryggere med en kamerat som forstår deg best.Du kan enkelt betjene Ninebot mini med smarttelefonen din via Bluetooth. Telefonen din er ikke bare en nøkkel til scooteren din, men når noen prøver å stjele en låst Ninebot mini, vil kjøretøyet sette av en alarm, og du vil også motta et varsel på telefonen.Sjekk din nåværende hastighet fra dashbordet og bruk den som en stor bil med fjernkontroll fra telefonen. Det er også innebygde diagnostiske funksjoner, så hvis den oppdager uregelmessigheter, sender den et varsel og foreslår en passende løsning. Motta regelmessig firmwareoppgraderinger og tilpasse til og med innstillingene dine etter ønske.-Tyverialarm-dashbord-Analyser bilens tilstand-Tilpassbare innstillinger-Firmware-oppgradering-Ny brukerveiledning-Kompakt og lett-Veier 12,8 kg, kompakt nok til å passe inn i bagasjenSklisikre dekk, magnesiumlegeringerGode ​​dekk og felger er avgjørende for sikkerheten og komforten til føreren. Scooteren har 10,5 "pneumatiske, luftfylte dekk som gir sjokkmotstand i militær kvalitet. Disse dekkene har også designlinjer som er konstruert omhyggelig for å jevne ut støt og absorbere vibrasjoner mens du kjører. Sammenlignet med typiske 6" til 8 "dekk, turen blir mye jevnere.

Ninebot mini er konstruert med magnesiumlegering, en industristandard for fly og luftfart på grunn av ultralett og svært holdbare elementer. Rammen av magnesiumlegering veier bare 0,6 kg, gir bra støtdempingsevne, er mer elastisk, avleder varmen godt og tåler tyngre belastninger sammenlignet med aluminiumslegering. Rammen er også belagt med korrosjonsbestandig materiale for å motstå kjøretøyer du vil gå på over tid.15 typer sikkerhetsfunksjonerNinebot mini er testet grunnleggende i over 50 pålitelighetsprøver, og har nådd militære standarder for å garantere ytelse og utmerket holdbarhet. -Stopper når du faller av-Stanser når den velter-Varsel om retardasjonsgrense-Antislip pneumatiske dekk-Design for katastrofegjenoppretting-Feilalarm og svart boks-Selvdiagnostikk når den er slått på-Smart batterihåndteringssystemMed den helt nye Ninebot mini som kombinerer Ninebots og Segways over 16 års bransjeerfaring, er det langt enklere å bringe selvbalanserende scootere til alle husholdninger.Ninebot miniFor de unge og eventyrlystne

Spesifikasjoner:

Power and speed performance

Maximum speed: Approx. 16km/h
Maximum torque: Whole scooter, 35Nm*2
Motor power: 350W x 2
Maximum instantaneous power: 2100W
Motor control method: Sinusoidal motor vector control, current + closed-loop speed control algorithm

Parameters

Applicable slope: Approx. 15°
Applicable terrain: Pavement, packed dirt, slopes < 15°, obstacles < 1cm, < 3cm wide gap
Chassis height: 80mm above ground
IP rating: IP54 (Protected against limited dust ingress, can be used in the rain)

Battery and charger

Battery structure: 30 X 18,650 high-capacity lithium battery
Typical battery range: Approx. 22km
Typical battery range conditions: Full battery charge, 70kg load, ambient temperature of 25°C, traveling at 15km/h on a flat surface road
Power rating: 70W
Nominal input voltage: 100-240VAC,50/60Hz
Nominal output voltage: Approx. 63VDC
Charge time: Approx. 4 hours
Smart BMS: Overvoltage / Undervoltage / Short circuit / Overheating protection, auto-sleep / Wake up / Detailed battery information can be found on the app
Standard power consumption: Power consumption per hundred kilometers is 1.1kWh

Brake damping

Braking distance: 3.4m on dry surfaces
Braking method: Somatosensory, regenerative braking system
Damping mechanism: High shock absorption magnesium alloy frame + shock absorbing pads

Frame

Material: Highly elastic, magnesium alloy frame
Brake: Somatosensory, regenerative braking system, braking distance approximately 3.4m
Tires: 10.5" pneumatic, air-filled tires
Rims: 6" magnesium alloy rims

Lighting system

Each vehicle includes:
  • Ambient light sensing
  • LED headlight and tailights / Signal lights
  • Bluetooth light
  • Power indicator lights

Smart system

Smart learning capabilities: Automatically optimizes and adjusts power output, steering sensitivity, and safety parameters according to users' weight and driving habits. Security and protection features will slowly adapt to user's driving style.
Smartphone app functionalities: Includes dashboard, automatically sends fault reports, acts as remote control, firmware upgrades, and other customizable settings
Smart security warning: When the vehicle is experiencing overload, power overload, overheating, reckless driving, or going through dangerous situations, a warning alert will be sent and will prompt the scooter to decelerate and head for inspection.
Smart interactions: Intelligently assists, teaches, and guides beginner through a basic driving course

Rider requirements

Beginner mode: Yes. After user has traveled for 1km, the beginner's mode will be automatically removed. Beginner's mode can be configured again using the app.
Applicable age: 16 - 50 years old
Applicable height: 120-200cm
Maximum load: 85kg
Produsent Xiaomi
Importør Tekpoint

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt