Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Anki Overdrive Supercar Guardian Race Car

Anki Overdrive Supercar Guardian Race Car

599,00 NOK 799,00 NOK

Ingen produktomtale

Bilbane, tilbehør

Modell/varenr.: 10976
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.
"Anki OVERDRIVE Supercar Guardian Race Car"
The Guardian jobber med lyd, mer presist med en skrikende sirene. I tillegg er det en høy hastighet, som nærmest nærmer seg tempoet til Thermo. Men de spesielle egenskapene er den spesielle rustningen som Guardian er utstyrt med. Visuelt er Guardian et høydepunkt og ser allerede veldig dynamisk og raskt ut på grunn av den strømlinjeformede formen.

 

Dets spesielle egenskaper er:

Sonic Beam: Jo lenger du skyter en motstander med dette våpenet, jo mer ødeleggende er effekten av strålen med ultrahøy frekvensenergi.
Sonic Blast: Sonic Blast er en lydbølge som alle i området føler og selv godt pansrede superbiler ikke tåler lydbølgen.
Scramble Mine: Denne gruven vil skade konkurrentene nedenfra, forårsake betydelig skade og forstyrre styringen i noen tid.

Grunnkrav:
1. Anki Overdrive Starter Kit Fast & Furios Edition
2. Gratis app (AnkiOVERDRIVE-app) 

BaneTeknologi, biler og lastebiler

Hvert sporelement har kodede infrarøde mønstre innebygd i elementet. Kodene fungerer som markører for posisjonen i sporet.

Supercars / Supertrucks er utstyrt med en liten datamaskin på 50 MHz og infrarøde kameraer. Kameraene leser de infrarøde markørene på banen på 500Hz for å orientere, plassere og holde. Så bilene vet hvor de er og hvor raskt de beveger seg.

Superbil-programvaren avkoder rutemerkene, kontrollerer kjøreoppførselen og kommuniserer med smarttelefonen eller nettbrettet. Bluetooth-lavenergiforbindelsen med smarttelefonen eller nettbrettet lar bilen reagere veldig raskt for å kontrollere impulser.

Denne innovative teknologien lar deg designe sporene i henhold til ideene dine og dermed sørge for stadig nye spillopplevelser. Nøkkelordet her er kunstig intelligens. Gjennom den tidligere nevnte teknikken kan regulatoren justeres opp til 500x på ett sekund.

I pakken:
1x Supercar: Guardian

 
  • Produktnr ANKCAR08
Produsent Anki
Importør Satking

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger