Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Anki Overdrive Supercar Big Bang Race Car

Anki Overdrive Supercar Big Bang Race Car

599,00 NOK 799,00 NOK

Ingen produktomtale

Bilbane, tilbehør

Modell/varenr.: 10977
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.
Big Bang er et forsvarsmonster kombinert med massiv ildkraft. Det onde øye på fronten gir allerede en ide om hvor kraftig denne maskinen kan være. Den største svakheten er hastigheten, men hvem som kjører konsekvent, kommer noen ganger raskere enn konkurransen.
 

Dens spesielle egenskaper er:

Power Stomp: Dette fantastiske våpenet skyter direkte i bakken og skaper en sjokkbølge som har enorm innvirkning på alle superbiler i nærområdet. Spesielt er styringen hardt påvirket.
BF-27: Ikke la noen passere! Dette våpenet skyter bakover og har et stort felt av ild og viser betydelig effekt på konkurrentene.
Powerd Armor: Hvis du kjører i front, blir du absolutt angrepet ofte. Bruk Powerd Armor med forsiktighet. De reduserer hastigheten, men er i stand til å avverge alle angrep.

Grunnkrav:
1. Anki Overdrive Starter Kit Fast & Furios Edition
2. Gratis app (AnkiOVERDRIVE-app)BaneTeknologi, biler og lastebiler
Hvert sporelement har kodede infrarøde mønstre innebygd i elementet. Kodene fungerer som markører for posisjonen i sporet.

Supercars / Supertrucks er utstyrt med en liten datamaskin på 50 MHz og infrarøde kameraer. Kameraene leser de infrarøde markørene på banen på 500Hz for å orientere, plassere og holde. Så bilene vet hvor de er og hvor raskt de beveger seg.

Superbil-programvaren avkoder rutemerkene, kontrollerer kjøreoppførselen og kommuniserer med smarttelefonen eller nettbrettet. Bluetooth-lavenergiforbindelsen med smarttelefonen eller nettbrettet lar bilen reagere veldig raskt for å kontrollere impulser.

Denne innovative teknologien lar deg designe sporene i henhold til ideene dine og dermed sørge for stadig nye spillopplevelser. Nøkkelordet her er kunstig intelligens. Gjennom den tidligere nevnte teknikken kan regulatoren justeres opp til 500x på ett sekund.

I Pakken:
1x Supercar: Big Bang
Produsent Anki
Importør Satking

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger