Varer på eget lager sendes innen 1 virkedag!

God og hyggelig kundeservice!

Merkevare til hyggelige priser!

Visa/MC/Vipps/Paypal/Fakura/Delbetaling


Anki Overdrive Supercar Freewheel RaceTruck

Anki Overdrive Supercar Freewheel RaceTruck

599,00 NOK 799,00 NOK

Ingen produktomtale

Bilbane, tilbehør

Modell/varenr.: 10978
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Ved første øyekast ser frihjulet moderne, dynamisk, elegant og skånsomt ut. Men det er bare en smart kamuflasje. Frihetens brutale kraft blir tydelig når vi ser på arsenalet hans.

Dens spesielle egenskaper er:

Gravity Trap: Hvorfor et beskyttelsesskjold, hvis andre biler takler det? Gravity Trap skaper et felt som fanger biler bak lastebilen og deretter fungerer som et beskyttende skjold.
Neutron Ray: Et presisjonsvåpen med knusende nøyaktighet på mål foran trucken.
Neutron Blast: En eksplosjon fra et kull, forårsaker store radiusskader, fremovervendt våpen. Bare aktivert med en knapp.

Rage Mode
Supertrucks er store, kraftige og uforutsigbare og er preget av en spesiell egenskap: Rage-modus.
Rage-annonsen lastes gradvis. Når den først er full, akselererer superbilen igjen, og gjør den raskere enn normal toppfart. Han avfyrer også sitt spesielle våpen permanent - til Rage-indikatoren er tom.

Grunnkrav:
1. Et
startersett "Anki Overdrive Fast & Furious Edition" 2. Gratis app (AnkiOVERDRIVE-app)

Baneteknologi, biler og lastebiler
Hvert sporelement har kodede infrarøde mønstre innebygd i elementet. Kodene fungerer som markører for posisjonen i sporet.

Supercars / Supertrucks er utstyrt med en liten datamaskin på 50 MHz og infrarøde kameraer. Kameraene leser de infrarøde markørene på banen på 500Hz for å orientere, plassere og holde. Så bilene vet hvor de er og hvor raskt de beveger seg.

Superbil-programvaren avkoder rutemerkene, kontrollerer kjøreoppførselen og kommuniserer med smarttelefonen eller nettbrettet. Bluetooth-lavenergiforbindelsen med smarttelefonen eller nettbrettet lar bilen reagere veldig raskt for å kontrollere impulser.

Denne innovative teknologien lar deg designe sporene i henhold til ideene dine og dermed sørge for stadig nye spillopplevelser. Nøkkelordet her er kunstig intelligens. Gjennom den tidligere nevnte teknikken kan regulatoren justeres opp til 500x på ett sekund.

I Pakken:
1x Supertruck: Freewheel
Produsent Anki
Importør Satking

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger