• Gratis frakt på kjøp over 1000,-
  • Varer på eget lager sendes neste virkedag

Om oss

Velkommen til Lys & Duppeditter.

Nettbutikken lysogduppeditter.no, ble startet i Januar 2019. Tanken var i utgangspunketet hovedsaklig å forhandle belysning, og noe småelektronikk (derav navnet Lys & Duppeditter). Etter hvert som vi knyttet til oss distributører, ble horisonten raskt utvidet, og vi så muligheten til å kunne tilby et bredere spekter av forbrukerelektronikk til konkurransedyktige priser. Så er jo også duppeditter (på engelsk: gadgets)  et relatiivt vidt begrep :) 

 

Vi selger både til privatpersoner og bedrifter, bedrifter bes søke om bedriftskonto via våre nettsider. Vi innehar også agenturet for Gorilla Mobile tyverialarm, og eneretten på distribusjon av dette i Norge.

Er du forhandler, og ønsker en prisavtale på dette produktet, ta kontakt med oss.

 

Vi tilbyr et bredt spekter av betalingsmuligheter, kortbetaling,vipps,paypal, og faktura- og delbetaling via Klarna og Collector.

 

Vi har som målsetting og selge et bredt spekter av belysning og elektroniske duppeditter til en hyggelig pris, og med god personlig kundeservice.

 

I et marked, der flere norskregistrerte utenlandske nettbutikker topper prislistene på prisjakt.no, prøver vi å komme inn som helnorsk butikk å konkurrere med disse. I et hardt presset marked klarer vi naturlig nok ikke å være billigst på alle produkter. Men ved hjelp av smarte innkjøp og lave driftskostnader, satser vi på å ha jevnt over hyggelige priser. Vi setter også kundeservice høyt. Hos oss finner du ingen "roboter" som svarer deg når du har et spørsmål. Sender du en henvendelse til oss, får du en personlig tilbakemelding.

 

De fleste av våre produkter, kjøpes fra norske leverandører / distributører. Disse er blant andre Bergsala (Nintendo Norge, Malmbergs, Itegra, og EET Nordic.

 

I tillegg til våre norske leverandører, har vi også noen leverandører fra utlandet. Det er hovedsaklig leverandører fra Europa og Asia.

Da vi er et norsk firma, er vi pålagt å følge kjøpslovens bestemmelser. Alle våre importvarer, selges derfor med garanti og betingelser etter norsk kjøpslov.

Dette vil si, at dersom produsentgarantien er utgått, står vi for restrerende garantiperiode. Vi vil da skaffe en ny tilsvarende vare, dersom den ikke kan repareres.

Vi foretar en grundig sjekk av våre utenlandske leverandører/produkter, for å sikre at alle våre produkter er av god kvalitet, og godkjent for salg og bruk på det norske markedet.

 

Vi streber etter å gi deg den kundeservice du fortjener, og setter pris på alle tilbakemeldinger.

 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss :)